Salgsnetværk | Boost din forretning ved at sparre med andre.

Via et salgsnetværk får du mulighed for at udvikle både dig selv og din virksomhed, og du får relevante sparringspartnere.

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Salgsnetværk | Boost din forretning ved at sparre med andre.

Boost din virksomhed gennem et salgsnetværk

Der er mange gode grunde til at netværke. Sidder du som salgschef i en virksomhed, er du næppe i tvivl om, hvor gavnlig en netværksgruppe kan være. Du ved helt sikkert også allerede, hvor meget dine kontakter og forbindelser betyder for virksomheden og dens omsætning. Du har sandsynligvis allerede et stort netværk og sidder måske med i diverse netværksgrupper. Så hvorfor skal du indgå i et særligt salgsnetværk?

Det skal du, fordi salgschefer fra forskellige virksomheder typisk bøvler med nogle af de samme udfordringer. Andre salgschefer fra andre virksomheder har med stor sandsynlighed stået over for nogle af de samme problematikker, som du gør. De har måske ovenikøbet løst dem, og det kan du drage nytte af. I kan altså kort og godt sparre om de fælles udfordringer og succeser, I har i jeres respektive virksomheder. Det er til glæde og gavn for samtlige medlemmer af netværket.

Videndeling til glæde og gavn for alle

Salg og netværk hænger typisk sammen. Sidder man med i en ”almindelig” netværksgruppe, har man ofte et håb om, at det kan føre til salg på den lange bane. Det er der ikke det samme fokus på i et salgsnetværk. Her kommer du nemlig i højere grad for at kunne dele viden med de andre salgschefer.

De erfaringer, som de andre medlemmer har gjort sig, kan du drage nytte af – og omvendt. Det vil sige, at I sammen kan overkomme de forskellige udfordringer, I står overfor. Ved at dele ud af din viden og dine erfaringer får du en masse igen fra de andre medlemmer, og det kan være med til at booste din virksomhed.

I et salgsnetværk tages der således udgangspunkt i situationer, du som salgschef sandsynligvis kender til. Der bliver sparret og idéudvekslet på kryds og tværs, og det er til glæde og gavn for både dig og alle de andre medlemmer.

Et frit og fortroligt miljø

Sidder du med i et salgsnetværk gennem Relationsfabrikken, bliver du en del af et åbent og fortroligt miljø. Der skal være plads til at lufte frustrationer og være sur på både chef, kunder og samarbejdspartnere. Som salgschefer kender I alle sammen til det, og derfor er der også fuld forståelse for, at frustrationerne skal ud. Derefter bliver der tænkt i løsninger og måder at håndtere det på. På den måde får du brugbare redskaber og mulige løsninger med dig.

Derudover betyder det fortrolige miljø, at ingen skammer sig over at dele deres udfordringer. Samtlige medlemmer har erhvervsmæssige udfordringer, og det er netop dem, der skal håndteres.

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.