Julie Ravn-Nielsen

/et al.

Det er altid en fornøjelse at møde op til netværksmøde i Relationsfabrikken. Stemningen, energien og engagementet er i top og har gennem tiden givet mig gode kunder, nye samarbejdspartnere og en masse dejligt sparring fagligt og personligt

Palle Brosbøl Hansen

Yding Gruppen
Netværket i Vejle Boldklub og Relationsfabrikken er en vigtig og stor del af min måde at arbejde med netværk på. Jeg har fulgt Vejle Boldklub som sponsor siden 2000 og været aktiv i erhvervsnetværket siden 2008.
I foråret 2017 opstod muligheden for at blive medejer af Yding Gruppen. En af mine første beslutninger her var, at vi skal være en del af Relationsfabrikken og det store erhvervsnetværk i Vejle Boldklub.
Her møder jeg gode forretningsforbindelse, nye bånd knyttes og erfaringer gives videre på tværs af brancher.
Jeg ville ikke kunne undvære det netværk for nogen pris

Lissie Jensen

AL Finans
Jeg har gennem Relationsfabrikken opnået kontakt med en række personer, der både nu og på sigt kan styrke mit netværk i positiv retning.
Der er en stor åbenhed og velvilje netværkerne imellem – dette har givet direkte salgshenvisninger såvel som henvisninger til øvrige stærke samarbejdspartnere.
Jeg har allerede efter kort tid nydt godt af medlemsskabet og har stor tiltro til, at den gensidige respekt og tillid også fremadrettet kan  medføre øgede forretningsmuligheder.

Bjarne Strikert

Advokat
Markant professionalisme .
Alt er (virker) gennemtænkt og målrettet et maximalt udbytte for netværksdeltagerne – udnyttelsen heraf er op til den enkelte

Nina May Hersig

Velliv Pension
For mig er netværket lig med kollegaer.
Jeg står altid parat til at hjælpe dem, ligesom de hjælper mig, når jeg har brug for det.
Jeg kan få sparring og samtidig blive klog på andre brancher.
Samtidig har vi det rigtig hyggeligt sammen og de sociale sammenkomster er med til at gøre vores relationer endnu stærkere.

Klaus Vinther

Sondrup Bilcenter

Jeg føler virkelig nærvær, vilje, empati og imødekommenhed i dette netværk

Sarah Dressel

Adecco

Relationsfabrikken Århus er intet mindre end FANTASTISK!

Hvorfor? Jo det skyldes hver og én af deltagerne i netværket.
Fælles for alle er, at de bidrager med positiv energi, inspirerer både personligt og fagligt og derudover er der en fælles interesse i at hjælpe hinanden. Men alt dette var selvfølgelig ikke muligt uden de rette rammer og netop dette sikrer Relationsfabrikken og vores facilitator Jacob Mikkelsen – som er en master når der er tale om netværk! Jeg værdsætter relationerne og muligheden for sparring i gruppen!

Martin Nørgaard Klausen

ZenMedia

Deltagelse i Relationsfabrikkens netværk og arrangementer har givet os nye samarbejdspartnere og kunder inden for kort tid, samt en masse gode relationer, som kun bliver bedre og bedre. Dette er jeg sikker på forsætter i fremtiden, da Relationsfabrikkens facilitering har mennesket og relationen i fokus, men samtidig fordrer nye samarbejdsmuligheder og ny forretning. Jeg kan derfor varmt anbefale Jacob og Relationsfabrikken.

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.