Hvad med dine aktier, hvad sker der i aktiemarkedet? Relationsfabrikken inviterer

af | jun 12, 2020 | Vidensdeling | 0 Kommentarer

Vi gentager seneste videomøde, hvor Partner og Senior Advisor Investering & Tryghed, Kenneth Stage fortæller om udviklingerne i obligations og aktiemarkedet tre måneder efter Coronaens indtræden. Det har været en turbulent periode, hvor “robotterne” smed alt, og markederne faldt voldsomt.

De seneste tre måneder har været en af de større rutsjebaneture for aktieinvestorerne. Aktiekursfald på 25-30% fra medio februar til ultimo marts og så næsten tilbage igen i dag. Betydelige finans- og pengepolitiske stimuli ligger bag kurs stigningerne samt forventninger om en tilbagevendende vækst i andet halvår. Aktiemarkederne inddiskonterer dermed den skarpe “V”-vending, hvorimod de fleste strateger læner sig mere op ad en mere langstrakt indhentning i økonomierne. Det er også den retning, de fleste virksomheder signalerer, det vil sige mere et “U” eller et “Nike swoosh”, som indebærer en mere flad vending og langsommere genopretning end det fald, som Corona-krisen har ført med sig.

Vi ses den 1 juli på Zoom. Link til mødet sendes til de tilmeldte dagen før arrangementet.

Du kan tilmelde dig aktie mødet på dette link – gratis for dig. TILMELDING HER

Relationsfabrikken har informationsmøde om Relationsfabrikken Digital, der er en specialiseret netværksgruppe for e-handlere og specialister. Læs mere om gruppen https://www.relationsfabrikken.dk/digital/

 

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.