Relationer og netværk virker !!

Vi tænker på hinanden

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Relationer og netværk virker !!

Relationer og netværk handler om mere end bare at skabe forretning. Det handler om at danne relationer, der kan gøre gavn for hinanden. Som vi ved kan den værdi skabes på mange forskellige måder. En af de måske lidt oversete aspekter af dette er på medarbejderfronten. Det er ikke ofte vi bruger hinanden til at finde nye medarbejder til vores virksomheder, men det skal vi måske begynde på.
Et samarbejde mellem Antenneforeningen Aarhus, fire dygtige og nyuddannede talenter og Relationsfabrikkens Jacob Mikkelsen, endte nemlig med at fastansættelse af en af talenterne hos et medlem i Horsens – og en dygtig, ny medarbejder til en af Relationfabrikkens medlemmer.
De fire talenter var tilknyttet Antenneforeningen Aarhus på projektbasis, og ledte derfor efter en fast stilling i erhvervslivet efter projektets afslutning. Efter at have set de fire i aktion, tilbød Jacob at hjælpe med at skaffe den næste stilling blandt hans store netværk. Derfor blev der til flere af Relationsfabrikkens medlemmer sendt et CV, med anbefaling, rundt på en potentielt ny ansat.
En af de personer, der fik tilsendt en reference og et CV var Daniel Bach fra Bubble – et digitalt bureau med kontor i hjertet af Horsens. Daniel stod tilfældigvis og manglede en ny marketingmedarbejder, og da der dumpede et CV og kontaktoplysninger ind i mailen på en person, der havde den helt rigtige profil, slog Daniel til. Efter et par gode samtaler, endte det med en fastansættelse og starten på et godt samarbejde.
Daniel Bach, der endte med at ansætte Bo, har selv følgende at sige om ansættelsen.

“Jeg har været medlem i Relationsfabrikken i nogle år efterhånden og er glad for både de løbende møder og events, samt den sparring og hjælp som hele tiden sker i gruppen! Sidste år resulterede det i, at vi fik en dygtig medarbejder henvist, som vi tog en snak med og nu er fastansat i mit bureau som marketingmedarbejder! En person, som vi er rigtig glade for og ikke er bange for at tage ansvar og at udvikle sig med både opgaver og kunder…”

 – Daniel Bach, bubble
  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.