Kl. 01.00, og på vej til netværksmøde.

Det handler om at passe og pleje relationerne siger Terese fra Hotel Copenhagen Crown

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Kl. 01.00, og på vej til netværksmøde.

Vækkeuret ringer tidligt ca. 01.00 hver anden fredag, fordi Terese skal på togtur fra København til Aarhus for at deltage i netværksmøde i Relationsfabrikken. Terese forsøger så vidt muligt at deltage i alle gruppens netværksmøder, der har hjemmebane hos Restaurant Martino. Her i Marselis Lystbådehavn i Aarhus er det ikke mindst Jette og den gode kaffe der trækker, men også netværksgruppen, hvor Terese har deltaget siden december 2013, selvom bopælen og dagligdagen er i København.

”Min deltagelse i netværksgruppen handler dog allermest om at passe og pleje mine relationer i netværket, så mine netværkskollegaer ved, hvad jeg står for, og på hvilken måde jeg kan hjælpe til. Om det er sparring, eller det er overnatninger på Hotel Copenhagen Crown, er ikke så afgørende. Jeg skal sikre mig en top-of-mind position, hvilket kræver synlighed og aktiv deltagelse i møderne” siger Terese.

Tereses netværk i Relationsfabrikken har haft stor betydning, ikke kun for forretningen, men også i forhold til inspiration, gode øvelser på møderne, og ikke mindst fokus på afsætningen. De seneste 12 måneder har der været 1760 overnatninger via fordelsaftalen i Relationsfabrikken.

Hotel Copenhagen Crown har en meget central placering på Vesterbrogade i København, og dermed helt central placering i forhold til københavneraktiviteterne. Er man til Tivoli, Papirøen, Shopping, forretningsmøde, eller en tur med familien, så kan du overveje Hotel Copenhagen Crown. Som medlem i Relationsfabrikken, har du adgang til nogle interessante løsninger. Dem kan du læse mere om under fordelsaftalerne.

Terese ses næsten til hvért STORmødearrangement. Om det er i Aarhus, Vejle eller Esbjerg, så kan du forvente at møde Terese. ”Man kan forud for STORmøderne selv vælge, hvilke virksomheder, man vil i kontakt med, og det har stor betydning. På den måde kan jeg kvalificere mine møder, ikke kun ud fra et direkte salg. Det giver også relationsskabende kontakter, der giver adgang til nye samarbejdspartnere”, siger Terese. Når man kun mødes 10-15 minutter, om det er ved 4 mandsbordene eller ved 1-1 møderne, skal man være skarp på sine budskaber, og ikke mindst have ørene med, og være interesseret i den, du mødes med. ”Det kunne også være en kontakt, der har ønsket dialog med mig”, siger Terese Wagner Luck.

Én af medlemmerne i Relationsfabrikken, som mødte Terese til et STOR-møde, var Tina Strangholt fra Radio ABC i Randers. Efter deres møderunde og udveksling af visitkort var det tid til nye møder. Senere på formiddagen mødte Tina så Terese igen, som ville have et visitkort mere fra Tina, da Terese havde haft et møde med en anden virksomhed, hvor Terese havde lavet en introduktion på vegne af Tina. ”Sådan en oplevelse er fantastisk, og siger meget om Terese og mulighederne i et netværk, når man har den rigtige netværksindstilling”, siger Tina Strangholt fra Radio ABC.

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.