Ejerledernetværk, er det noget for dig?

Hvilken retning skal din virksomhed føres i?

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Ejerledernetværk, er det noget for dig?

Når en virksomhed er veletableret, kan det være let at sidde fast i den samme rille. Det kan være vanskeligt at udvikle sig og fortsætte med at tænke nye og anderledes udviklingsinitiativer. Du kan møde andre i samme situation i Relationsfabrikkens nye ejerledernetværk og få sparring og inspiration til at lede din virksomhed i den rigtige retning.

Vækst og udvikling er nogle af nøgleordene, når det kommer til at drive en virksomhed. Men hvordan opnår man egentlig den berømte vækst, og hvordan kan man blive ved med at udvikle sig i en positiv retning? På et tidspunkt kan det kræve en helt ny form for virksomhedsledelse og en større innovativ investering i virksomhedens fremtid.

Lær at tænke anderledes

Med Relationsfabrikkens ejerledernetværk får du inspiration til designdreven tankegang og nye innovationskompetencer. Med designdreven tankegang lærer du blandt andet at fjerne fokus fra det traditionelle, rationelle og analytiske. Du bliver altså rustet til at udvikle din virksomhed i den rigtige retning og gå fremtidens krav og udvikling i møde med oprejst pande.

”Grundlæggende handler det om at fokusere på at skabe muligheder fremfor at fokusere på problemer. Alt for mange drukner i ’gamle’ problemer, som stjæler al tid og fokus i stedet for at skabe et større udsyn og tænke større og bredere. Det skaber ofte langt større handlerum og flere muligheder”, siger Kirsten Bonde Sørensen, der er Ph.D. i strategisk design og netværksleder i ejerledernetværket.

Vi mødes, hvor vi er

På netværksmøderne sikrer vi, at oplæggene bliver tilpasset de behov, der er i gruppen. Vi møder altså dig som gruppedeltager dér, hvor du er, og vi lærer dig at udvikle din virksomhed med designdreven tankegang. Du får værktøjer til at tænke kreativt og skabe nye muligheder, og du lærer at fokusere på ”dét, der kunne være” i stedet for på ”dét, der er”. På den måde øger du dine egne kompetencer og muligheder for at møde dine kunder og brugere, hvor de er.

Mennesket i fokus

Ét af de store fokuspunkter indenfor designdreven virksomhedsledelse er, at personer er i fokus fremfor eksempelvis tid og penge. Det kræver, ifølge netværksleder, Kirsten Bonde Sørensen, at tankegangen bliver ændret:

”Vi bevæger os væk fra industrisamfundet, i dag foregår konkurrencen på værdi og oplevelser – derfor er servicedesign og oplevelsesdesign helt aktuelt. Så det er, i min optik, medarbejderne, der er det nye sort. Medarbejderne sidder med masser af ubrugte ressourcer, og derfor skal de involveres i langt højere grad. Enhver medarbejder sidder med en ekspertise og ofte også nogle gode ideer, som skal sættes langt mere i spil”.

Vil du høre mere om det nye ejerleder netværk i Relationsfabrikken, er du meget velkommen til at kontakte Kristen mobil 26122422 eller Jacob mobil 51490999.

Læs mere om det nye ejerledernetværk https://www.relationsfabrikken.dk/groups_feed/ejerledernetvaerk-oestjylland/

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.