Bliv gæst

Udvid dit netværk og få nye kunder

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Bliv gæst

Ikke 2 netværk er ens

Derfor skal du naturligvis prøve at deltage i et af Relationsfabrikkens netværk. Via vores mødeledere arbejder vi omkring 3 kerneværdier (kendskab, tillid, kemi). Kerneværdier vi mener er fundamentet for at et netværk bliver godt, og at du som deltager får bedst muligt udbytte af deltagelsen.

Netværksgrupperne er forskellige, mødeledernes personlighed og kompetencer er forskellige, og derfor skal du naturligvis afprøve forskellige netværksgrupper inden du beslutter dig for medlemskab i Relationsfabrikken.

Du kan naturligvis vælge et netværk tæt på dig, og du kunne overveje et netværk i en anden by i nærheden, hvor dine muligheder for opbygning af nye relationer alt andet lige, må være store.

Samtidigt kommer du til en ”ny by” med alle dine relationer, til gavn for dig og dit nye netværk.

Det får du som medlem

Vores medlemmer kommer primært fra områderne omkring Holstebro, Herning, Randers, Aarhus, Silkeborg, Odder, Horsens, Esbjerg, Varde, Billund, Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart og Odense.

Vi arrangere STORmøder, hvor vi invitere alle medlemmer, disse møder afholdes som regel i Aarhus eller Vejle.

Der bliver også lavet mindre regionale arrangementer, hvor eks. Aarhus grupperne er sammen med Randers grupperne, eller eks. Esbjerg området afholder et mini stormøde. I de fleste netværksgrupper, afholdes der ligeledes sociale arrangementer.

I selve netværksgruppen, er du også deltager på et team, der typisk består af 4-7 medlemmer. Formålet med disse teams, er at understøtte kerneværdierne; kendskab, tillid og kemi.

Hvad venter du på? Tilmeld dig som gæst og så bliver du ringet op.

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.