Relationsfabrikken kalder Taiwan, Singapore, Dubai, Cape Town og Italien. Tak for bidrag.

af | mar 25, 2020 | Uncategorized, Vidensdeling | 0 Kommentarer

Relationsfabrikken har netop afholdt sit første digitale globale netværksmøde, med 50 deltagere primært fra Danmark. Relationsfabrikken havde aktiveret danskere der er bosiddende i henholdsvis Taiwan, Singapore, Dubai, Cape Town og Italien. Vi var nysgerrige på hvad der sker ude i den store verden, hvordan de forskellige lande har ageret, hvordan regeringer har lavet påbud, og ikke mindst hvordan de erhvervsdrivende klarer sig netop nu.

Der er store forskelligheder. De meget “top-styrede” lande som Taiwan, Singapore og Dubai, har godt styr på deres respektive befolkninger, det er også lande der uden problemer overvåger deres befolkning, hvilket der kan være delte meninger omkring. Under alle omstændigheder virker det som om, at overvågningen i den nuværende situation har visse fordele. Eks har Singapore implementeret en app, der sikrer total kortlægning af alle med lokal opholdstilladelse, koblet med smittebærere. På den måde kan man hurtigt spotte smittekæder, og pålægge begrænsninger på folks adfærd.

Alle de, som vi talte med fra udlandet, forventer desværre en længere periode i den nuværende situation. Der bliver talt om op til 6-9 måneder på nuværende tidspunkt.

Tak til alle jer, der lyttede med i et par timer, til jer der stillede spørgsmål, og jer der har givet feed-forward. Hold øje med din indbakke, vi afholder dette møde igen inden for kommende 2 uger.

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.