Medlemmernes vurdering af Relationsfabrikken i Corona perioden

af | maj 24, 2020 | Vidensdeling | 0 Kommentarer

I seneste uge har medlemmerne i Relationsfabrikkens grupper i Aarhus, Silkeborg og Randers, besvaret en kort undersøgelse med overskriften Din mening om Relationsfabrikken i Corona perioden- so far ?
 
Hele 67 medlemmer havde givet sig tid til at komme med værdifulde besvarelser og kommentarer, tak for det. Herunder nogle uddrag fra undersøgelsen:
  • 60% syntes vi har gjort det rigtig godt, 24% syntes OK, 12% var ikke relevant pga hjemsendelse i Corona perioden
  • 37% foretrækker i fremtiden en kombination af fysiske og on-line møder, med overvægt på de fysiske møder
  • 70% glæder sig til at vi igen kan afholde fællesmøder med faglige nedslag, vin & tapas
  • 67% ser frem til andre sociale aktiviteter, som eks Byvandringen
  • 60% vil deltage i den kommende Relationsdagen Aarhus, der bliver noget helt nyt i regi af Relationsfabrikken
Jeg har modtaget godt 3 håndfulde med rigtig positive og konstruktive kommentarer og forslag. Det er meget opmuntrende i en, for os alle udfordret periode. De overordnede konklusioner er at netværksarbejdet er prioriteret højt, hvor resultaterne af netværksarbejdet varierer, alt efter hvad man har fokus på. Er det nye forretningsrelationer, helt nye samarbejder, kunder, sparring, inspiration eller udvikling, så er det faktisk bonus på alle hylder, det er det vi arbejder for i Relationsfabrikken. Alle de gode forslag bliver bearbejdet og du kan som medlem i Relationsfabrikken Aarhus, Silkeborg og Randers, se frem til at spændende efterår.
Har du lyst til at deltage som gæst i en af Relationsfabrikkens netværksgrupper, så tøv ikke med at kontakte Jacob Mikkelsen – jacob@relationsfabrikken.dk mobil 51490999 – glæder mig til at høre fra dig.
Et kort lyt til en af vores medlemmer Claus Trampedach, der fortæller om “når det ikke hedder et netværk, hvad er det så?”  https://relationsfabrikken.libsyn.com/nr-det-ikke-hedder-netvrk-hvad-er-det-s
Relationsdagen Aarhus den 16 september.
Hvis alt går vel, og ikke Coronaen løber løbsk, forventer vi at kunne afholde Relationsdagen den 16 september 2020 fra 09.00 til 15.00. Du kan finde mere info om selve dagen og tilmelding HER
Er du medlem i en af mine grupper, er dagen gratis for dig.

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.