fbpx

Er du specialist, shopejer eller
selvudlært e-commerce-entusiast?

Så skal DU være med
i Relationsfabrikken Digital

Kun

20 pladser

Scroll ned og læs mere

9Del ud af din viden, og få den tifoldigt retur i et netværk målrettet dig, der har en erhvervsbaggrund inden for det digitale. Igennem sparring med andre i samme branche får du adgang til relevant viden og erfaring, som kan være med til at udvikle dig personligt såvel som professionelt.

Du støder naturligvis på udfordringer i dit arbejde med e-commerce eller digital markedsføring. Disse kan du få hjælp til at overkomme af din netværksgruppe bestående af folk, der arbejder inden for de samme områder som dig selv. Deres erfaringer og viden kan blive løsningen på dine problematikker, lige så vel som du kan hjælpe andre i gruppen.

Hvad får specialisterne ud af at være med? 

Unikt indblik i, hvad der er deres målgruppe har af udfordringer, og kan derfor målrette deres produkt efter det. Vidensdeling og inspiration.

Hvad får online folkene ud af at være med?

Vidensdeling og sparring med personer i samme position med specialister eller lignende. Inspiration, ny viden fra oplægsholdere.

Denne gruppe er IKKE et salgsnetværk.

Specialister, shopejere og selvudlærte e-commerce-entusiaster

Denne netværksgruppe er for dig, der arbejder med for eksempel digital branding eller onlinehandel. Din titel kunne være head of e-commerce, e-commerce manager eller digital marketing/communication manager. Du kunne også være shopejer.

Den konkrete stillingsbetegnelse er i virkeligheden underordnet. Det vigtigste er, at du har erfaring og viden inden for e-handel og digital markedsføring, som du har lyst til at dele ud af. Det samme har de andre, og du har således mulighed for at suge til dig af alt det, de andre deltagere bidrager med. Det er ren win-win.

 

Få mulighed for at sparre med andre i samme båd

Oplever du at have svært ved at forklare din rolle og dit potentiale til andre, eller at du konstant skal forsvare, hvad udvikling og markedsføring koster? Bliver e-commerce set som en udgift fremfor en investering i din organisation, eller er ressourcerne til medarbejdere alt for lave? Disse pains kender de andre medlemmer i gruppen helt sikkert også til.

Formålet med netværket er naturligvis ikke, at I sammen skal sætte jer ned og klage jeres nød. Derimod er formålet, at I igennem videndeling og udveksling af erfaringer alle sammen kan komme til at stå endnu stærkere, så I blandt andet effektivt kan deale med de førnævnte pains.

 

Få inspiration, viden og indsigt

På netværksmøderne får du – uanset erfaringsniveau og rolle inden for den digitale verden – mulighed for videndeling og for at få masser af inspiration med dig. Ligeledes får du adgang til andres viden og erfaring inden for en lang række emner, der er relevante for dig.

 

 

På netværksmøderne kan vi blandt andet komme omkring emner som (vi prioritere og beslutter det i gruppen):

 • Betalingsløsninger
 • PIM-systemer
 • Cross channel-styring
 • Abonnementsmodeller
 • Offline og online marketing
 • Analyse af trafik og salg
 • UX
 • AI
 • Machine learning
 • Trends
 • Aktiv forædling
 • Compliance
 • Hacking
 • Osv…

Kom til infomøde, og hør mere om Relationsfabrikken Digital

Lyder denne nye netværksgruppe som noget for dig? Så kom til infomøde den 19. august 2020 klokken 10-13, og hør mere om konceptet. Vi skal nok stå for frokosten.
Der bliver efterfølgende afholdt seks møder årligt. De bliver afholdt på onsdage i tidsrummet 8:30-13:00, og både morgenmad og frokost er inkluderet. Det koster 15.000 kroner eksklusiv moms for et årsmedlemskab. For kontingentet får du, udover adgang til netværksmøderne, også mulighed for at deltage i diverse sociale arrangementer, heldagsmøder og spændende ture arrangeret af Relationsfabrikken.

Vi mødes hos GUESTapart, Tueager 5, 8200 Aarhus (gratis parkering) , den 19. august 2020, hvilket også er gruppens hjemmebane.

Relationsfabrikant Jacob Mikkelsen er mødeleder for Relationsfabrikken DIGITAL. Du kan finde Jacob’s LinkedIn profil https://dk.linkedin.com/in/jacobsmikkelsen/da-dk 

 

 

Kom og vær med

Udfyld formularen herunder, så følger op og melder tilbage

Digital

Kun 20 pladser

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.