Er du specialist, shopejer eller
selvudlært e-commerce-entusiast?

Så skal DU være med
i DigitalGruppen

Du støder naturligvis på udfordringer i dit arbejde med e-commerce eller digital markedsføring. Disse kan du få hjælp til at overkomme af din netværksgruppe bestående af personer, der arbejder inden for de samme områder som dig selv. Deres erfaringer og viden kan blive løsningen på dine problematikker, lige så vel som du kan hjælpe andre i gruppen.

Specialister, shopejere og selvudlærte e-commerce-entusiaster

Denne netværksgruppe er for dig, der arbejder med for eksempel digital branding eller onlinehandel. Din titel kunne være head of e-commerce, e-commerce manager eller digital marketing/communication manager. Du kunne også være shopejer.

Den konkrete stillingsbetegnelse er i virkeligheden underordnet. Det vigtigste er, at du har erfaring og viden inden for e-handel og digital markedsføring, som du har lyst til at dele ud af. Det samme har de andre, og du har således mulighed for at suge til dig af alt det, de andre deltagere bidrager med. Det er ren win-win.

 

Få mulighed for at sparre med andre i samme båd

Oplever du at have svært ved at forklare din rolle og dit potentiale til andre, eller at du konstant skal forsvare, hvad udvikling og markedsføring koster? Bliver e-commerce set som en udgift fremfor en investering i din organisation, eller er ressourcerne til medarbejdere alt for lave? Disse pains kender de andre medlemmer i gruppen helt sikkert også til.

Formålet med netværket er naturligvis ikke, at I sammen skal sætte jer ned og klage jeres nød. Derimod er formålet, at deltagerne i gennem videndeling, sparring og udveksling af erfaringer alle sammen kan komme til at stå endnu stærkere, så I blandt andet effektivt kan deale med de førnævnte pains.

 

Denne gruppe er IKKE et salgsnetværk.

Få inspiration, viden og indsigt

På netværksmøderne får du – uanset erfaringsniveau og rolle inden for den digitale verden – mulighed for videndeling og for at få masser af inspiration med dig. Ligeledes får du adgang til andres viden og erfaring inden for en lang række emner, der er relevante for dig.

 

På netværksmøderne kan vi blandt andet komme omkring emner som (vi prioritere og beslutter det i gruppen):

 • Digital forretningsudvikling
 • Konverteringsstrategi
 • Digitale business cases og best practice
 • Betalingsløsninger
 • Cross-channel styring
 • Trends – forbruger og adfærd 
 • Teknologier og platforme
 • Marketing automation 
 • Nye markeder
 • Influencer markedsføring 
 • Abonnementsmodeller 
 • Ledelse – talentudvikling – tiltrækning og fastholdelse 
 • Affiliate marketing
 • Kundeklubber
 • E-mail markedsføring

Vi er allerede igang – og du kan nå at være med i DigitalGruppen.

Lyder denne nye netværksgruppe som noget for dig? 
Der bliver afholdt seks møder årligt. De bliver afholdt på onsdage i tidsrummet 8:30-13:00, og både morgenmad og frokost er inkluderet. Det koster 15.000 kroner eksklusiv moms for et årsmedlemskab. For kontingentet får du, udover adgang til netværksmøderne, også mulighed for at deltage i diverse sociale arrangementer, heldagsmøder og spændende ture arrangeret af Relationsfabrikken. Møder de kommende måneder er allerede planlagt. Har du lyst til at være med, så find en dato der passer dig, og kontakt mødeleder Jacob for nærmere.

– 30 september, 08.30 til 13.00

– 21 oktober, 08.30 til 13.00

– 13 januar 2021, 08.30 til 13.00

– 10 marts 2021, 08.30 til 13.00

– 21 april 2021, 08.30 til 13.00

– 19 april 2021, 08.30 til 13.00 

Vi mødes hos GUESTapart, Tueager 5, 8200 Aarhus (gratis parkering), hvilket også er gruppens hjemmebane.

Relationsfabrikant Jacob Mikkelsen mobil 51490999 er mødeleder for Relationsfabrikken DIGITAL. Du kan finde Jacob’s LinkedIn profil https://dk.linkedin.com/in/jacobsmikkelsen/da-dk 

 

 

 

 

Kom og vær med

Udfyld formularen herunder, så følger op og melder tilbage

Digital

Kun 20 pladser

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.