Tilbage efter sommerpausen med ny hjemmeside

Vi glæder os til et spændende netværksefterår

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Tilbage efter sommerpausen med ny hjemmeside

 

Kære allesammen

Vi håber at I alle har haft en forrygende sommer og er klar til et tempofyldt efterår med masser af netværk og relationsdannelse – for det er vi!

Vi har i lang tid haft ønske om at præsentere jer for en mere informativ og frisk hjemmeside når I besøger www.relationsfabrikken.dk. Tanken er at vi med den nye hjemmeside gerne vil fortælle meget mere om vores univers, vores netværksgrupper og vores netværksmedlemmer. Derfor har vi brugt de sidste par måneder på at få skabt et helt nyt design for vores hjemmeside og resultatet ser I foran jer – håber I kan lide det.

Men vi har selvfølgelig også brugt den seneste tid på at sørge for at efteråret bliver spækket med gode netværksmøder ude i de respektive grupper og forberede nogle af de mange andre aktiviteter som vi søsætter her i sidste halvdel af 2016. Vi kan bl.a. nævne at der allerede er planlagt stormøder i henholdsvis Vejle og Århus, ligesom vi også tiltænker at holde et stormøde i Esbjerg. Desuden vil vi i dette efterår tænke endnu mere i at skabe nogle sjove, oplevelsesrige og relationsskabende events, som vores medlemmer kan deltage i. Bl.a. er en stor fælles julefrokost i Horsens d. 19/11 allerede i kalenderen, ligesom vi også begynder at gå i detaljer omkring netværksturen til Hamborg til foråret, som har været kraftigt efterspurgt efter den succesrige tur med 64 medlemmer i foråret.

Sidst men ikke mindst er vi også tæt på at kunne søsætte endnu flere netværksgrupper. Primært i samarbejde med 2 forskellige eliteidrætsklubber i det midtjyske område, som vi vil fortælle mere om meget snart. Men også et uafhængigt indkøbsnetværk for ledere, som starter op til september og som man allerede nu kan læse mere om her på siden.

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.