Sikre du, at du altid er den bedste i din virksomhed?

Nej vel, sådan er det ikke hos mig. Deltag i det nye ejerleder netværk

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Sikre du, at du altid er den bedste i din virksomhed?

Kære Ejerleder – vil du inspireres på ny?

Sidder du tit alene med at tage de vigtige beslutninger i din virksomhed? Eller kender du en leder, der gør? Det er heldigvis slut nu, når Relationsfabrikken tilbyder et nyt ejerledernetværk. Bliv inspireret, få ny viden og fornyet energi fra andre i samme situation.

Når Relationsfabrikkens netværksgrupper mødes, går det ikke stille for sig. Der bliver udvekslet erfaringer, kontakter og godt humør i stor stil. Mange etablerede virksomhedsejerledere oplever, at det kan være svært at blive ved med at udvikle virksomheden, at vækste og at finde den rette balance mellem et professionelt arbejdsliv og et privat familieliv. I særdeleshed hvis man ofte står alene i sin lederrolle. Til det vil vi meget gerne præsentere ejerledernetværket.

Giv din viden videre til andre

Som medlem af Relationsfabrikkens ejerledernetværk møder du andre ejerledere, der står i samme situation som dig. Du får muligheden for ikke bare at få ny inspiration og måder at udvikle forretning og virksomhed på. Men du får også muligheden for at dele ud af din egen erfaring og dine arbejdsmetoder, hvilket har stor værdi for både giver og modtager.

”Dels vil kendskabet til andre i netværket betyde meget. Ejerlederen skal være bevidst om sin rolle og ansvar og være med til – ikke kun at modtage, men også dele sin egen store viden og erfaringer til gavn for andre. Vi kommer til at inspirere, udfordre og udvikle, og sparringen vil blive fantastisk”, siger netværksleder Jacob Mikkelsen om forløbet i netværksgruppen.

Fortsæt succesen i virksomheden

Det er som bekendt svært at sætte en finger på, hvad succes er, og ikke mindst hvordan den famøse succes opnås. Det skyldes givetvis, at der ikke findes én opskrift. Men enhver leder har sin egen måde til at opnå sin egen succes.

”Ejerlederen tænker jo godt, ellers var vedkommende ikke i en situation, hvor der er succes. Én ting er omsætning og bundlinje, men det er bestemt ikke alt. Både konkurrenter, kunder og forbrugere er under konstant forandring, hvilket udfordrer mange virksomheder. Så hvordan differentierer virksomheden sig tydeligt i forhold til omverdenen?” spørger netværksleder Jacob Mikkelsen, der har høje forventninger til, hvad medlemmerne får ud af at deltage i ejerledernetværket. For med hans store erfaring fra ejerledede virksomheder, forretningsudvikling og ledelse af netværk, ved han med sikkerhed, at et ejerledernetværk vil have stor betydning for netværksgruppens deltagere.

Mere end et netværk

Med ejerledernetværket får du også mere end kontakt til og sparring med andre i samme situation som dig. Netværket bliver styret af to meget erfarne netværksledere Jacob Mikkelsen og Kirsten Bonde Sørensen, som begge har stor erfaring med både netværksarbejde og forretningsudvikling. Til møderne gør netværkslederne alt for at møde dig som gruppemedlem lige der, hvor du er og sørger for, at alle deltagere får det optimale ud af møderne.

Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt Kirsten mobil 26122422 eller Jacob mobil 51490999

Læs mere om det nye ejerleder netværk her: https://www.relationsfabrikken.dk/groups_feed/ejerledernetvaerk-oestjylland/

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.