Kom i netværksform – Xterra i Varde

Få en flyvende start på 2017. Deltag i spændende træningsforløb, hvor det fysiske i krop, sjæl og relationer bliver sat i højsædet i et spændende forløb.

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Kom i netværksform – Xterra i Varde

Der er opstartsmøde onsdag den 18. januar, hvor du kan høre mere til programmet og forventningerne til de kommende ni måneders strabadser med træning til Xterra og et siddeløbende netværksforløb i samarbejde med Relationsfabrikken.

Xterra, Provarde og Relationsfabrikken har sammensat et fantastisk forløb, hvor du som udgangspunkt skal reservere hver tirsdag fra kl. 16. De udvalgte tirsdage vil tage dig med på forskellige træninger og oplevelser. Tirsdagene kører i cyklus, hvor du vil modtage specialtræning i de afgørende discipliner for at gennemføre Xterra i september. Derudover kombinerer vi den fysiske specialtræning (MTB, løb og svømning) med teknisk træning i netværk og relationer.  Al specialtræning foretages af kyndige samarbejdspartnere, som eksempelvis Varde Cykelklub, Svømmeklubben, løbeklubben og Relationsfabrikken.

”De næste 9 måneder bliver meget spændende for deltagerne”, siger Kirstine Faber Lauritsen, ProVarde. ”Du vil komme ud på en rejse, hvor du har mulighed for at forbedre dine evner fysisk som forberedelse til at gennemføre Xterra til September. Samtidigt vil du også benytte mulighederne i det netværk og de relationer, du opbygger via trængningerne. Vi har sammensat et program, hvor netværkstirsdagene kombinerer spændende inspirationsindlæg kombineret med relationsskabende aktiviteter. Nogle af overskrifterne på netværkstirsdagene er; Test af kroppen, undgå skader, kosten en vigtig faktor, Under luppen, Co-Creation i forretningen, En Succes i Vest”, fortæller Kirstine Faber Lauritsen, ProVarde.”

”Vi glæder os meget til samarbejdet, og det spændende forløb, der er planlagt for deltagerne de kommende 10 måneder i Varde”, siger Jacob Mikkelsen fra Relationsfabrikken. Relationsfabrikken deltager med relationsarbejdet, der udover aktiviteterne i Varde, også vil give adgang til andre aktiviteter i Relationsfabrikkens netværk. I dette netværk fritages man fra brancheeksklusiviteten. ”Der stilles skarpere på dig som person og den virksomhed, du repræsenterer, siger Jacob Mikkelsen, som vil varetage Relationsfabrikkens aktiviteter i netværket. ”Jeg glæder mig til at møde dig den 18. januar, og det bliver et forløb, som giver dig en flyvende start på 2017”, siger Jacob Mikkelsen fra Relationsfabrikken.

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.