Relationsfabrikken

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Relationsfabrikken

Aarhus Relationsfabrikken 2 - hver 3 onsdag

Aarhus

 "Vi har evnen og viljen til at hjælpe hinanden" var en af kommentarene fra gruppen, da vi skulle kommentere på, hvorfor er Aarhus Gruppe 2 DK's bedste netværksgruppe. der var også lige et par kommentarere mere:

Lysten til at hjælpe hinanden uden at forvente noget tilbage.

Uformelt. Bred sammensætning - "høj som lav". God dynamik og energi. Ikke bare et netværk også personlige relationer. Inspirerer og sparre med hinanden. Diversiteten er gruppens styrke. Åbne modtagelige og ærlige. Høj mødefrekvens. Har en, ikke italesat kultur. Gensidig respekt. Enormt god personlig udvikling. 

IMG 4656

"Du starter inde, og skal ikke sidde på bænken". Vi mødes hver 3. onsdag kl 07.30 til 09.30 på vores hjemmebane i Sydhavnen. Vil du med, skal du kontakte jacob@relationsfabrikken.dk eller mobil 51490999.

RELATIONSFABRIKKEN GRUPPE 2 02 FARVE WEB

 

Vi mødes kun hver 3 onsdag, hvilket passer med ca 14 gange årligt, når sommerferie, efterårsferie, vinterferie og helligdage (med 4 eller mindre arbejdsdage) indkluderes. Du skal dog forvente lidt mere mødeaktivitet, idet vi afholder nogle sociale arrangementer, hvor du også har mulighed for at udvide din relationsbase. Ligeledes vil du kunne bruge din mødeleders kompetencer til udvikling og sparring - uden beregning.

Herunder rammerne på netværksmøder i Relationsfabrikken

 • Morgenmad - en hurtig morgen opsamling og opføgning
 • Virksomhedspræsentation - gør netværket til din ambassadør, få indput fra dine kvalificerede "kollegaer"
 • Seneste nyt - fra din virksomhed, hvad vil du have netværket har fokus på omkring din forretning, hvem skal jeg i kontakt med
 • Relationsfabrikken har et hav af værktøjer i værktøjskassen, vi sætter i spil efter hvor netværket befinder sig:
  • Kunde segmenter og målgrupper
  • Problemstillinger i din virksomheder
  • Strategiske retninger
  • Relationsskabende aktiviteter
  • Inspiration og viden
  • osv

Herunder et cirka forløb for et netværksmøde

Illustation netvrksmde

Fra Noget for Noget, til "hvad kan jeg gøre for dig" er kendetegnet for erhvervsnetværk faciliteret af Relationsfabrikken. Du har en oprigtig interesse i andre og deres succes, og du kan lide at udtrykke dine holdninger og meninger, til fælles gavn i netværket.

Kendskab, tillid og kemi er styrkeværdier i et Relationsfabrikkens netværk. Det tager tid at opbygge styrkeværdierne i et netværk, hvorfor du ikke kan forvente en hurtig "return of investment".

Kendskab til dig og din virksomhed er en væsentlig forudsætning for at netværket bedre kan hjælpe dig. Dit netværk skal forstå hvad du laver og hvilke problemer du løser for dine kunder. Du skal være skarp på din målgruppe. 

Tillid, "hvad kan jeg regne med" og "sammenhæng mellem det jeg siger og det jeg gør" betyder meget for at andre kan anbefale dig. Alle har et netværk af relationer, og det er relationerne i 2.led vi i Relationsfabrikken mener er mest interessante for dig og din virksomhed. De sociale medier og den normale interaktion mellem mennesker, giver os alle muligheder for at skabe gode ambassadører omkring vores person - og den styrke bliver ekstra forstærket når tilliden er i top.

Kemi. Som udgangspunkt har 95% af alle netværkere i Relationsfabrikken 2 ting til fælles: Afsætning og ledelse. "Man handler med dem, man kan lide" er et meget udbredt opfattelse, og nok også tæt på virkeligheden. I netværkssammenhæng handler det om at være nysgerrig på hinanden, med en forventning om at man måske engang kan gøre noget for hinanden. Personlig kemi er anderledes end faglig kemi. I Relationsfabrikken arbejder vi som udgangspunkt med den faglige kemi og hvad kan jeg gøre for dig. 

Til møderne forventes det, at du kort præsentere dig og din virksomhed. Du har 1-2 minutter til det, og læg vægt på følgende i din præsentation:

 • Dit navn og virksomhed
 • Hvad er virksomhedens kerne ydelser (eks vi tilbyder byens bedste rengøring...vi ved vi er dygtige, fordi vores kunder anerkender vores ydelser. Vi er ikke konkurrecedygtige på pris, vores kunder kigger mere på det udførte arbejde end prisen, hvilket stille store krav til vores måde at udføre vores arbejde på...)
 • Er du med i andre netværk - hvordan arbejder du med netværk
 • Hvilke forventninger har du til Relationsfabrikken Aarhus 2
 • Hvilke fritidsinteresser bruger du tid på

Som medlem i en af mine netværksgrupper, er du automatisk inviteret til finansieret deltagelse i en lang række aktiviteter, der nogenlunde er fordelt som herunder:

 rshjul

Jeg glæder mig meget til vi ses. Skriv til jacob@relationsfabrikken.dk eller ring 51490999 hvis du vil være med. Du kan også deltage i et par møder, for at opleve kvaliteten af vores netværk.

 

Kommende møder hos Aarhus Relationsfabrikken 2 - hver 3 onsdag

29/01/2020 07:30
Lead Generatoren....ZenMedia Restaurant MARTINO, Marselisborg Havnevej 46, 8000 Aarhus C
19/02/2020 07:30
Hytting Erhvervspark - vi besøger Flex Office Stavtrup, Vestermarken 1, 8260 Viby J
27/02/2020 18:00
Vin&Tapas Strategisk kommunikation og formidling Rudolfgaardsvej 1 A, 8260 Viby J

Medlemmer i Aarhus Relationsfabrikken 2 - hver 3 onsdag

 • Kom med som gæst!

  Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.