Relationsfabrikken

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Relationsfabrikken

Silkeborg netværk Relationsfabrikken 1

Silkeborg

Mange gode grunde til at du netop skal vælge Relationsfabrikkens netværk i Silkeborg.

Både som virksomhed og som individuelle aktører, har vi en tendens til at være både dedikeret til, men også begrænset af vores egen branches tankegang. Man kigger ofte til konkurrenter inden for samme felt, når man søger optimering af egen virksomhed. Dette ender ofte ud med, at man følger sine konkurrenters udvikling, i stedet for at nytænke og forbedre sig udover sine konkurrenter og branche. Det er netop i evnen til at se ud over egen branches tankegang, at det giver muligheder for at skabe de konkurrencedygtige forhold man søger – og det er igennem netværk og interaktioner med aktører fra andre brancher, at disse muligheder opstår.

IMG 4846

  • Det er gratis for dig at prøve et af Relationsfabrikkens over 40 netværksgrupper, naturligvis også i Silkeborg, og du kan være med 4 gange, før du skal tage en beslutning om dit medlemsskab.
  • Vi sørger for at netværket er effektivt og et positivt miljø at være i. Vi arbejder omkring 3 kerneværdier (kendskab, tillid, kemi). Kerneværdier som vi mener er fundamentet for at et netværk gavner medlemmerne, og at du som deltager får bedst muligt udbytte af deltagelsen.
  • I selve netværksgruppen, fordeles medlemmerne i mindre teams, der typisk består af 4-6 medlemmer. Formålet med disse teams, er at understøtte kerneværdierne: kendskab, tillid og kemi, og herved styrke relationer og forretningsmuligheder som helhed.
  • At du som medlem kan se resultater af din investerede tid og økonomi.
  • Brancheeksklusivitet er naturligvis en forudsætning for succesfuldt forretningsskabende netværk, hvor alt kan diskuteres.
  • Relationsfabrikken tilbyder vores medlemmer at mødes på tværs, dels har vores software gode søgemuligheder, der opsamler data om medlemmer i andre grupper, dels arrangere vi STORmøder hver år i hhv. Herning, Esbjerg, Aarhus og Vejle. Senest havde vi STORmøde i Herning, med 83 deltagne virksomheder, 179 mødeønsker indfriet. Næste STORmøde er i Aarhus den 18 september - vil du høre mere så skriv til jacob@relationsfabrikken.dk 

Herunder en cirka beskrivelse af et netværksmøde:

Illustation netvrksmde

Har du lyst til at være med, skal du blot skrive dig på som gæst - eller skriv til jacob@relationsfabrikken eller ring 51490999

Jeg glæder mig meget til at komme igang med netværksgruppen i Silkeborg, og ser stort potentiale i samarbejdet med de andre netværksgrupper jeg leder i Aarhus (Aarhus 1, 2 og 4), i Randers, Vejle (VB2) og Ledelsesnetværket for Indkøbschefer.

Vi mødes hver 3 tirsdag, hvilket passer med ca 14 gange årligt, når sommerferie, efterårsferie, vinterferie og helligdage (med 4 eller mindre arbejdsdage) indkluderes. Du skal dog forvente lidt mere mødeaktivitet, idet vi afholder sociale arrangementer, hvor du også har mulighed for at udvide din relationsbase. Ligeledes vil du kunne bruge din mødeleders kompetencer til udvikling og sparring - uden beregning.

Som medlem i en af mine netværksgrupper, er du automatisk inviteret til finansieret deltagelse i en lang række aktiviteter, der nogenlunde er fordelt som herunder:

 rshjul

Jeg glæder mig meget til vi ses. Skriv til jacob@relationsfabrikken.dk eller ring 51490999 hvis du vil være med. 

 Kh Jacob 

Kommende møder hos Silkeborg netværk Relationsfabrikken 1

23/01/2020 17:00
Ræs i Silkeborg (TILMELD DIG) Silkeborg - Knudlundvej 16, 8653 Them
28/01/2020 07:30
Nye teams OG NettoPower sammen vender vi strømmen Orangeriet, Gl.Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg
18/02/2020 07:30
GrafikR - hvad de kan Orangeriet, Gl.Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Medlemmer i Silkeborg netværk Relationsfabrikken 1

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.