Globalt netværksmøde – vi har inviteret Taiwan, Singapore, Dubai, Sydafrika og Italien med

af | mar 22, 2020 | Uncategorized, Vidensdeling | 0 Kommentarer

Relationsfabrikken inviterer 75 medlemmer til Globalt Netværksmøde på onsdag den 25 marts 2020 kl. 9.05.

Indtil videre har vi, med stor succes, afholdt digitale netværksmøder, hvor medlemmerne taler om påvirkningerne af Covid-19 krisen, og især hvad vi hver især gør for at holde forretningen aktiveret, hvordan vi hjælper hinanden og hvordan vi bruger tiden, bedst muligt?

Vi har taget kontakt til gode danske relationer, der er bosat forskellige steder i verden. Steder, der er foran os i udviklingen af Covid-19. Det globale netværksmøde på onsdag, handler om hvad der sker ude i verden. Hvordan er adfærden når Covid-19 er overstået, eller under kontrol? Hvordan agerer forbrugerne? Hvad køber de? Hvordan holdes optimismen oppe? Hvordan tænker og agerer virksomhederne kreativt, for at overleve? Disse er blot nogle af emnerne der tales om på onsdag, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Vi glæder os rigtig meget – medlemmer, og ikke medlemmer kan tilmelde sig på dette link https://medlemmer.relationsfabrikken.dk/tilmelding/VTFtS0dMQW1UeG1mWWdsOWVXeGZtaENZSzFwZmtmOHdOYTNwMWhWR1hWSmRrc29HclRqNmFPVy9GNGliclU5cg==

 

 

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.