Erhvervsnetværk med Power

Jeg er så positiv, når jeg kommer hjem fra netværket. Jeg kommer hjem med god energi og indspark og masser af nye inputs. Jeg bliver faktisk rigtig glad i låget af at komme i netværket

Relationsfabrikken giver læring og viden

Få et overblik over hvad der sker hos Relationsfabrikken

Erhvervsnetværk med Power

Netværk med power

Inden sit første møde i Relationsfabrikkens netværksgruppe var Anette Egeberg ved at dø af skræk. Både over at skulle møde de mange nye mennesker, rejse sig op og snakke om sig selv og over at skulle være udfarende og sælge sig selv og sin virksomhed.

I dag med 3 år på bagen som netværksmedlem elsker hun det. Det er ikke længere noget, hun skal tage sig mod til. Tvært imod – i dag glæder Anette sig til alle møder, og hun går altid hjem fra møderne med et smil på læben og fornyet energi. ”Når jeg har været til møderne, kommer jeg altid hjem med ny power til at få lavet alle de ting, man ellers altid skubber til side og ikke får lavet”, siger Anette, der er indehaver af til virksomheden Vejle Vulkanisering sammen med sin mand Niels.

På trods af Anettes begejstring for netværket, meldte hun sig ind uden nogle former for forventninger. Kendskabet til Relationsfabrikken og netværket kom gennem en bekendt, der er en medlem ligesom Anette. Og de tre år i netværket har heldigvis kun høstet rosende ord indtil videre. ”Jeg ser netværket som en investering. Og i mit tilfælde er investeringen kommet tifoldigt igen – mindst. Men jeg synes faktisk ikke, at man kan gøre sådan noget op i kroner og ører”, siger Anette, der tilføjer, at det ikke kun er på det forretningsmæssige område, at hun har fået udbytte – men mindst lige så meget på det personlige plan.

Personlig udvikling på højeste plan

For Anette har den største udvikling i netværket været personlig. Virksomheden Vejle Vulkanisering har fået en lang række nye kunder, og omsætningen er steget markant. Men det er ikke noget i forhold til den personlige udvikling, der har gennemgået Anette, der havde nogle udfordringer ved at skulle sælge sig selv og sin virksomhed.

”I starten syntes jeg, det var en stor hurdle, at skulle være udfarende og skulle sælge, det var noget, jeg skulle tage mig mod til at gøre”. Men efter kort tid i netværksgruppen, greb en af de andre medlemmer fat i Anette og lovede hende, at det skulle de nok få styr på, og han skulle nok få Anette ud over kanten. Det fik de, og i dag er salg langt fra et problem hos Vejle Vulkanisering.

Glad i låget

Det er ikke længere en genert og usikker Anette, der går til møder i Relationsfabrikken hver anden uge. Helt modsat er det en Anette, der går til netværksmøder sammen med personer, der har udviklet sig til at blive private bekendtskaber også. Derfor får hun også meget mere ud af møderne i dag frem for, da hun var ny i netværket. Hun beskriver det sådan: ”Jeg er så positiv, når jeg kommer hjem fra netværket. Jeg kommer hjem med god energi og indspark og masser af nye inputs. Jeg bliver faktisk rigtig glad i låget af at komme i netværket”. I takt med udviklingen er Anette også blevet mere udadvendt overfor netværkskollegaerne, som hun vil gøre alt for at hjælpe på vej. Derfor er ”lyttelapperne” altid slået ud, så hun ikke glipper en relation eller en kontakt. Og hun har oven i købet fået nye medlemmer ind i gruppen, som kan bidrage til det gode netværk.

  • Kom med som gæst!

    Du kan altid prøve at komme med til et møde, og se om det kunne være noget for dig hos Relationsfabrikken.